Mindent az animékről

2017. november 25. 00:07 - Touka42

A Death Note-ról

Sziasztok! Újra hoztam nektek egy nagyon szuper animét ami nem más mint a Death Note. Remélem tetszeni fog nektek is. Kezdjük is el!

Magáról az animéről: Jagami Light, egy középiskolai diák tetteit követi nyomon, akinek birtokába kerül egy természetfeletti erővel rendelkező jegyzetfüzet, a „Halállista”, amelyet a Ryuk nevű halálisten hagyott el a földi világban. A Halállista birtokosa bárkit meggyilkolhat, akinek ismeri az arcát és nevét leírja a füzetbe. Light a jegyzetfüzet segítségével egy olyan világot akar megteremteni és uralni, amelyben nem létezik a gonosz, bármennyi emberéletbe is kerüljön az.

Történet: Light egyedülállóan intelligens fiatalember, aki undorral tekint a bűnözésre és romlottságra az őt körülvevő világban. A halállista segítségével el akarja pusztítani a gonoszságot és mindenkit aki útjába áll, hogy új világot teremtsen, melynek ő maga lesz az istene. A titokzatos halálesetek felkeltik az ugyancsak titokzatos nyomozó "L" figyelmét, aki teljes mértékben ellenzi "Kira" azaz Light munkásságát. SPOILER VESZÉLY!! L halála után két fiatal száll harcba a megboldogult mesterdetektív megüresedett helyéért: „M”, vagyis Mello, valamint „N”, azaz Near. Mello intelligens, ugyanakkor túlzottan heves és önfejű. Near egy különleges egységet állít fel Kira elfogására.

Véleményem: L és Light párharca egész idő alatt nagyon érdekes volt, tele izgalmakkal és csavarokkal. Sok-sok csavaros ötletet láthatunk. Nem szenved hiányt izgalomban. A garfika és az alap történet itt is szuper. A karakterekre és a külső,belső jellemek is nagyon passzolnak. Ajánlom nektek is. Szinkronosan is megtalálható, aki már látta annak ajánlom a cosplay-es megfilmesítét.

Értékelés: *****

Képtalálat a következőre: „death note”

U.I.: Szeretnétek hogy YAOI animékről is hozzak beszámolót? Válaszokat a komment szekcióban várom! :D Puszi nektek Otakuk!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://animemindenmennyisegben.blog.hu/api/trackback/id/tr9513357889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Mindent az animékről
süti beállítások módosítása