Mindent az animékről

2017. december 20. 18:33 - Touka42

A Gosick-ról

Sziasztok! Hoztam nektek egy újjab animét. Remélem tetszeni fog! Kezdjük is el! 

Történet:  Kujo Kazuya cserediákként érkezik az aprócska európai ország, Saubure elit akadémiájára tanulni. Nehezen illeszkedik be, hiszen pechjére túlságosan is hasonlít az iskolában terjengő kísértethistóriák egyik vérfagyasztó szereplőjére. Lelkiismeretes tanára, a kissé hebehurgya Cecile-sensei közbenjárásával megismerkedik az iskola másik „fura alakjával”: az életét a könyvtárban élő, felettébb intelligens, ám nem túl barátságos Victorique-val. A furcsa páros természetesen nehezen csiszolódik össze és alapjáraton vonzza a bajt. Az állandó jelleggel ijesztő történetekbe és gyilkosságokba botló Kazuya-kun Victorique segítségével ered a rejtélyek és a gyilkosok nyomába, hogy aztán kénytelen-kelletlen rájöjjenek: egyszerű bábok ők egy hatalmas színpadon, és a zsinórokat a háttérből valaki más mozgatja.

Véleményem: A goth vagy gót elem, ami benne található azonnal felkeltette az érdeklődésem. Mint a főszereplő személyisége, mint a grafika elbűvölő, elismerésre méltó és nagyon tetszett. Victorique a főszereplő hölgy az egyik kedvenc gothlolitám. 

Értékelés: *****

Kapcsolódó kép

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://animemindenmennyisegben.blog.hu/api/trackback/id/tr7113514827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Mindent az animékről
süti beállítások módosítása