Mindent az animékről

2018. január 12. 20:40 - Touka42

Anime mozifilm : Koe No Katachi

Sziasztok! Most hoztam nektek egy 130 percnyi izgalommal teli anime mozifilmet ! Jó szórakozást kívánok! 

Történet: Ishida Shouya egy javíthatatlan bajkeverő és igazi vezéregyénisége annak az általános iskolai osztálynak, ahová egy új diák érkezik a siket kislány, Nishimiya Shouko személyében. Hősünk számára kezdettől fogva ellenszenves a jegyzetfüzetén keresztül kommunikálni próbáló lány, amit csak tovább tetéz az, hogy Shouko fogyatékossága jókora terhet ró az egész osztályközösségre. Hamarosan egymást érik a Shoukót megcélzó bántalmazások és megaláztatások, aminek persze Ishida lesz a fő mozgatórugója, egészen addig, míg a saját bőrén nem tapasztalja, milyen érzés kirekesztettnek lenni.

Vélemény : Izgatottan vártam a jelbeszédes jeleneteket, hogy végre animálva is láthassam a mangában látottakat. Legnagyobb megdöbbenésemre a kézjelek nem kaptak hivatalos feliratot, ám úgy van megoldva minden jelenetben, hogy a fontos dolgokat a néző is megértse, sőt egyes jeleket gyakori használatuk miatt az ember már meg is jegyez a végére.

Értékelés : *****

Képtalálat a következőre: „koe no katachi ismertető”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://animemindenmennyisegben.blog.hu/api/trackback/id/tr2813570205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Mindent az animékről
süti beállítások módosítása