Mindent az animékről

2017. november 25. 00:07 - Touka42

A Kirari Revolution-ról

Sziasztok! Ma egy szívemhez közel álló animét fogok nektek bemutatni! Előbb elmondom hogy miért áll nagyon közel hozzám. Nos, régen ( 2010-2011 ) néztem a az Animex csatornát, és ez volt az az anime ami minden este 20:00-kor kezdődött, és én mindig is imádtam, és e mellet ez volt a legelső anime amit láttam.

Történet: A főszereplő, Kirari Tsukishima, aki egy 14 éves szép lány, de egyben nagyon falánk is. Az ételeken kívül, nem törődött soha semmi mással, amíg nem találkozott Seiji Hiwatari-val, akibe szerelmes lett. Seiji a SHIPS-nek az egyik népszerű bálványduó tagja. Miután felfedezi, hogy Seiji bálvány, úgy dönt, hogy saját maga is bálvánnyá váljon, hogy közel legyen hozzá.

Véleményem: A karakterek mind nagyon aranyosan vannak meg rajzolva. A történet ahogy közeledik a végéhez egyre érdekesebb és érdekesebb fordulatokat vesz. Megtaláljuk Kirari rég elveszett anyukáját, találkozunk egy nagyon régi baráttal aki fülig szerelmes főszereplőnkbe. A nagyon kawaii (aranyos) csók,szerelmes jelenetekről nem is beszélve. Vajon Kirari kit választ? Seiji vagy Hiroto? Nehéz kérdés, de maga az anime nagyon aranyos és nagyon szuper. Ajánlom hogy nézzétek meg! :) 

Értékelés: *****Kapcsolódó kép

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://animemindenmennyisegben.blog.hu/api/trackback/id/tr5813366607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Mindent az animékről
süti beállítások módosítása