Mindent az animékről

2017. november 25. 00:07 - Touka42

A Vampire Knight-ról

Sziasztok! Hoztam nektek egy új animét! Remélem tetszeni fog nektek! Jó szórakozást! 

Magáról az aiméről: Cross Yuki visszaemlékszik arra a pillanatra, mikor egy vámpír tört az életére, de egy másik vámpír, Kuran Kaname  megmentette. Tíz évvel később Yuki és gyerekkori barátja, a vámpírvadász Kiryu Zero a Cross Akadémia fegyveres őreiként dolgoznak. A feladatuk hogy megvédjék a nappali tagozatosokat az esti tagozatosoktól, akik vámpírok. 

Véleményem: A karakterek nagyon alaposan megvannak rajzolva, nagyon is szépekre sikeredettek. A történet kissé laza, lehetne benne sokkal több "csavar". Őszintén szólva néhány unalmasabb részt át kell vészelni az 1.évadban de a 2.évadban ( Vampire Knight Guilty) Már egyre izgalmasabbá válnak a dolgok. De magával az animével semmi gond sincs csak kicsit unalmasabb az első évad. 

Értékelés: ****

Puszi nektek Otakuk! 

Képtalálat a következőre: „Vampire knight”

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://animemindenmennyisegben.blog.hu/api/trackback/id/tr913359065

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Mindent az animékről
süti beállítások módosítása