Mindent az animékről

2017. november 25. 14:42 - Touka42

A Naruto-ról

Sziasztok! Hoztam ismét nektek egy nagyon szuper animét. Számomra ez is annyira különleges min t a Kirari, és még mái napig is szoktam nézni. Nem is húzom tovább a szót. Kezdjünk bele! 

Történet: A Naruto egy igazi ninjatörténet. Szinte már a valóságba is beleillene, leszámítva a chakrát, misztikus szörnyeket.
A történt egy Naruto nevű árva ninjagyerekről szól, akit az egész falu megvett, mivel belézárta a 4.Hokage a Kyuubit, a kilencfarkú rókát, ami megtámadta a
falut, Konohát.
Naruto ebbe nem törődött bele és mindig furcsa, feltűnő és vicces dolgokat csinált, hogy felfigyeljenek rá. Az álma, hogy egyszer Hokage legyen és az egész falu tiszetelje.
Ez mind szép és jó, de az izgalom csak akkor kezdődik, mikor csapattársaival( Sasuke és Sakura) , valamint senseivel( Kakashi) elindul egy küldetésre, melyről kiderül, hogy nemcsak egyszerű testőrség.
Ha szereted az akciót, az izgalmat, akkor mindenkép érdemes a Naruto-t meg

Véleményem: Nos Narutoban azt nagyon lehet becsülni hogy bármennyire is padlón legyen sose adja fel és küzd a végsőkig. Küzd az álmáére, és a barátait sem hagyja sosem cserben. Sakura, nos igazából szerintem nem sok mindent csinált egy jó  darabig,nem harcolt csupán hagyta hogy a fiuk mentsék meg állandóan. Sasuke, az Uciha klán utolsó tagja, jóképű fiú aki a ninja lányok kedvence. Titokzatos, és erős.

Értékelés:*****

 

Képtalálat a következőre: „naruto”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://animemindenmennyisegben.blog.hu/api/trackback/id/tr2113380431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Mindent az animékről
süti beállítások módosítása