Mindent az animékről

2017. november 25. 14:21 - Touka42

A Love Stage!!

Sziasztok! Hoztam nektek egy újabb animét, aminek a fajtája kicsit különbözik az eddigiekétől. Hiszen ez egy YAOI ( A Yaoi kifejezés homoszexuális tartalmat, tehát férfi-férfi kapcsolatot jelent) anime lesz. Ez pedig nem más mint a Love stage!! Kezdjük is!

Történet: Sena Izumi számára már születése óta nyitva áll a show-biznisz ajtaja, lévén édesapja énekes volt, s most a Sena-Pro vállalat elnöke, édesanyja színésznő, míg bátyja egy népszerű rockbanda énekese. Izumi azonban nem akar belépni a szórakoztatás világába, ő ugyanis a mangakává válás ajtaját keresi, reménytelenül. Főhősünk egy tipikus otaku, mind kinézetét mind mentalitását elnézve. Szobája tele van LalaLulu-s cucokkal, ugyanis él-hal a szereplőért.
10 évvel ezelőtt mind édesapja mind édesanyja szerepeltek egy Happy Wedding nevű cég reklámjában, azonban a gyerekszínésznő nem tudott odaérni rajta kívül álló okok miatt. Izumi édesanyja ekkor nagylelkűen felajánlotta a fiát, hogy kora lévén úgyse tűnne fel senkinek, ha kislányt játszana. Szegény Izumi! A forgatáson annyira megijedt attól, hogy elrontja, hogy végül tényleg elrontotta és be is pisilt. Hát elég mély nyomott hagyott benne a dolog… Ichijou Ryouma a fiú gyerekszínész azonban segített neki, így sikeresen leforgatták a reklámot.
Ez történt tehát 10 éve. A Happy Wedding azonban újabb reklámot akar, s Ichijou Ryouma, aki mára a legnépszerűbb színészek egyike, csak akkor vállalja el, ha ugyanazzal a stábbal dolgozhat, mint 10 éve. Így Izumi-nak is szerepelnie kellene, mint menyasszony. Ebbe persze nem akar belemenni, ám hála bátyja lekenyerezésének (egy LalaLulu-s ébresztőórával) beadja a derekát. Arra azonban senki sem gondol, hogy Ryouma azért ragaszkodott a 10 évvel ezelőtti stábhoz, mert beleszeretett Izumi-ba, akiről azt hiszi, hogy lány! Természetesen a turpisság kiderült. 

Véleményem:  Ez az anime az én otaku életemben nagyon áttörő volt, hisz ennek köszönhetően megszerettem a YAOI animéket. Izumi karaktere nagyon aranyosan van megrajzolva, első ránézésre mindenki azt hinné hogy lány. Ryouma karaktere nagyon aranyos,kedves és jóképű. Nagyon össze illenek szerintem és nagyon aranyosak is együtt.

Értékelés: *****

Képtalálat a következőre: „love stage”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://animemindenmennyisegben.blog.hu/api/trackback/id/tr8513380101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Mindent az animékről
süti beállítások módosítása