Mindent az animékről

2017. november 25. 10:59 - Touka42

Az Attack On Titan-ról ( AOT )

 

Sziasztok! Ma is hoztam nektek egy animét! Ami tele van izgalmakkal, harcokkal, megható pillanatokkal. Ez nem más mint az AOT vagyis az Attack On Titan. Nem is húzom tovább a szót.Kezdjünk is bele! 

Történet: 845. évben járunk. Az emberiség már három 50 méter magas falat húzott fel, melyek védelmét már 100 éve élvezik. Ezen falak felhúzására az óriások, az emberevő titánok létezése miatt volt szükség. Az emberiség a 100 biztonságos év miatt teljesen elkényelmesedett, s senki sem tudná elképzelni, hogy a falak valaha is átengednének akár csak egy óriást is.
Egy nap azonban egy gigászi méretű példány jelent meg, mely egy hatalmas lyukat ütött a falba, ezzel utat engedve a többi óriásnak. A városban teljes lett a káosz, s mindenki fejvesztve próbált menekülni. Így tettek főhőseink Eren és Mikasa is, akik csupán gyerekek. Ám eszükbe jutott az édesanyjuk. Eren őrült módon rohant a házuk felé, hogy megnézze, nem-e esett baja édesanyjuknak, ahol megdöbbentő kép tárult a szeme elé. A házuk beomlott, s édesanyjuk a törmelékek alá szorult. Hiába próbálták kiszabadítani, nem sikerült, s el kellett menniük. Erenék még látták, amint édesanyjukat felfalja egy odaérő óriás. Ezek után Eren megfogadta, hogy saját kezűleg fog végezni az összes óriással.

Véleményem: Bátran állíthatom, hogy ez az idei év egyik legjobb animéje. Egyszerűen kihagyhatatlan! A harcok csodásan vannak megformázva, akár csak a karakterek. Csodálatra méltó az is hogy bármennyire is fogadott testvérek Mikasa úgy vigyáz Erenre akár csak a saját testvére lenne, sőt még jobban. Ajánlom nektek is hogy nézzétek meg! :D

Értékelésem:*****

Képtalálat a következőre: „attack on titan”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://animemindenmennyisegben.blog.hu/api/trackback/id/tr2213377685

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Mindent az animékről
süti beállítások módosítása