Mindent az animékről

2017. november 27. 16:49 - Touka42

A Sekai Ichi Hatsukoi

Sziasztok! Ismét hoztam nektek egy nagyon aranyos YAOI animét. Remélem tetszeni fog nektek is annyira mint nekem ( bár,még ne fejeztem be) :D Kezdjük is! 

Történet: 

Onodera Ritsu újonc a Marukawa Kiadónál, miután otthagyta édesapja kiadóját, hogy a saját erejéből jusson fel a csúcsra. A dolgok azonban nem úgy alakultak, ahogy gondolta, ugyanis az irodalmi részleg helyett a shoujo manga részleghez  (Emerald szerkesztőség) került. A szerencsétlenséget tetézve a főnöke Takano pedig nem éppen a kedvességéről híres. Mindez persze megváltozik, mikor kiderül, hogy ő volt Ritsu első szerelme. Kisa Shouta  az Emerald egyik szerkesztője, aki soha sem ismerte a szerelmet. Egyik nap bemegy egy könyvesboltba, ahol éppen az általa szerkesztett mangákat promótálja egy fiatal srác, Yukina Kou, aki azonnal megtetszik neki. Később kiderült, hogy Yukina a rajongója mindazon mangáknak, melyeket Kisa eddig szerkesztett. Az érdeklődés kölcsönös, ám Kisa-t mégis visszatartja  az előző kapcsolatainak emléke. Hatori Yoshiyuki az Emerald egyik szerkesztője, s ő felel Yoshino Chiaki mangáiért, aki bár férfi, de álnév alatt adja ki műveit. Ez azonban nem minden, ugyanis ők gyerekkori barátok. Hatori már évek óta szerelmes Chiaki-ba, aki nem veszi észre azt. Egy nap Hatori szerelmet vall, ám nem ő az egyetlen, aki aznap közli Chiaki-val az érzéseit.

Véleményem: Ha tetszett a Junjou Romantica, akkor ebben sem fogsz csalódni, főleg mivel olykor feltűnik egy-két szereplő a sorozatból.Itt is nagyon aranyosan vannak megtervezve a karakterek. Az egész történet alappal igazából semmi gond sincs, ez egy tökéletes YAOI. Szerintem nagyon megéri elkezdeni, én is várom a fejleményeket.

Értékelés: *****

Képtalálat a következőre: „Sekai Ichi Hatsukoi computer wallpaper”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://animemindenmennyisegben.blog.hu/api/trackback/id/tr3213397851

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Mindent az animékről
süti beállítások módosítása