Mindent az animékről

2017. december 04. 17:41 - Touka42

Az Angel's feather-ről

Sziasztok! Hoztam nektek egy általam még nem nagyon ismert animét, de amennyit eddig láttam belőle nekem nagyon tetszik. Szerintem kezdjük is el!

Történet: étezik egy királyság, Winfield királysága, ahol az emberekkel együtt különféle szárnyas lények éltek békében (pl sárkányok…). A legnagyobb rejtély a király körül volt, aki hatalmas fehér szárnyakkal büszkélkedhetett.
És visszatérve a mi világunkba… Megismerhetjük Misonou Kai-t, aki jelenleg (bár még iskolába jár) a Misonou Szövetség képviselő elnöke. Kai-t még kisgyerekként örökbe fogadták, ám még halovány emlékei vannak „előző életéből”, s rémlik neki, hogy kiskorában mindig volt mellette valaki…
Itt jön a képbe főszereplőnk Hamura Shou, aki épp a minap lett a Yuusei Fiúakadémia tanulója. Már az első napján megmutatta, hogy nem szereti, ha valaki a gyengébbeket piszkálja…
Shou-nak gyerekkori álma, hogy megtalálja elveszett ikertestvérét, Kai-t, akit egy gazdag család fogadott örökbe még régebben. Az igazgatói irodában hallott egy Misonou Kai nevű vele egykori fiúról, akit egy gazdag család fogadott örökbe, ezért még aznap kihívta az osztályából, hogy megtudhassa tényleg ő-e az a személy, akit keresett. Kai ismeretlen oknál fogva természetesen letagadja a dolgokat…
Mindezek után egy rejtélyes eseménynek hála Shou két másik iskolatársával együtt egy másik világban találja magát, történetesen Winfield Királyságban, ahol egyhamar rájuk támad egy szörny. Szerencsére Shou közbelép és legyőzi a fenevadat, s értetlenkedve veszi észre a hátán lévő hatalmas hófehér szárnyakat.

Vélemény: Az anime megnézését azoknak ajánlanám, akik nem riadnak vissza a yaoi-s elemektől. Nem sokat láttam még belőle de szerintem a karakterek nagyon aranyosak, és a grafika is szimpatikus.

Értékelés:****

Képtalálat a következőre: „angel's feather”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://animemindenmennyisegben.blog.hu/api/trackback/id/tr313427891

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Mindent az animékről
süti beállítások módosítása