Mindent az animékről

2017. november 27. 16:49 - Touka42

A Love Complex-ről

Sziasztok! Ismét hoztam nektek egy nagyon jó,aranyos animét. Remélem nektek is tetszeni fog! :) Kezdjünk is bele! 

Történet:A történet két átlagos diákról Koizumi Risáról és Ootani Atsusiról szól ( na meg persze kedves barátaikról :) ) Na de mi ebben az érdekes? A magasság és a civakodó természet.
Risa-chan a többi lánytól egy fejjel magasabb, míg Ootani-kun a többi fiútól egy fejjel alacsonyabb. Ha valaki  együtt látja őket, először egy komédiás duó jut az eszébe. Szerencsére mindig egy osztályba kerülnek, ennélfogva ez bármikor előfordulhat. Mindketten a szerelmet keresik, miközben barátaik "megtalálják az igazit". Csak később jönnek rá mennyire is hasonlítanak egymásra, s hogy többet jelentenek egymásnak, mint egy osztálytárs.

Véleményem: Szerintem ez egy szerelmi vígjáték iskolai körben. Nem túlzottan nyálas, így bárki számára élvezhető. Kellemes perceket okoz mindenkinek, aki időt szán rá és megnézi. Én szerintem ez a fajta dolog fordítva szokott általában lenni, hogy a fiú magasabb a lánynál, de ezt az animét ez teszi olyan érdekessé. Ajánlom hogy nézzétek meg: :D 

Értékelés: *****

Képtalálat a következőre: „love complex”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://animemindenmennyisegben.blog.hu/api/trackback/id/tr2813396531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Mindent az animékről
süti beállítások módosítása