Mindent az animékről

2017. december 02. 09:40 - Touka42

A 11 Eyes-ről

Sziasztok! Sajnálom hogy most egy ideje nem hoztam nektek bejegyzéseket, de most már itt vagyok. Ismét hoztam nektek egy nagyon szuper természet feletti animét. Kezdjünk is bele!

Történet: Satsuki Kakeru egy árvaházban élt nővérével 10 évvel ezelőttig, mikor nővére rejtélyes oknál fogva öngyilkos lett a fiú szeme láttára. A történtek óta Kakeru képes volt gyerekkori barátja, Minase Yuka segítségével újra normális életet élni, ám egy átlagos napon mindez megváltozik.
A körülöttük lévő világon hirtelen minden piros színben pompázik, s a hold feketévé változik. Rajta és Yuka-n kívül minden barátjuk eltűnik, s a különös világban szörnyek járkálnak az utcákon. Yuka-nak és Kakeru-nak sikerül elfutniuk, s elrejtőzniük, mikor hirtelen a világ újra normálissá változott. A két fiatal nagyon reméli, hogy mindezeket csak álmodták, s soha többé nem lesz alkalmuk újra átélni ezt. Természetesen ez nem így lesz.
Mikorra sikerülne ténylegesen elhitetniük magukkal, hogy a Red Night csupán egy lidérces álom volt, újra belekerülnek. Ez alkalommal azonban észrevesznek még másik 4 embert rajtuk kívül, s az egyikük teljesen ugyanúgy néz ki, mint Kakeru halott nővére!
A hat fiatalnak össze kell fognia, hogy túléljék ezt a megrendítő helyet, miközben a magukat Black Knights-nak nevezett 6 árnyék is az életükre pályázik.

Véleményem: Nekem már a legelső résznél megtetszett az egész, alap történet, a karakterek, minden. A karakterek nagyon fantasztikusan vannak megrajzolva. A történet pedig lenyűgöző, és érdekes.

Értékelés:*****

Képtalálat a következőre: „11 eyes”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://animemindenmennyisegben.blog.hu/api/trackback/id/tr9913410583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Mindent az animékről
süti beállítások módosítása