Mindent az animékről

2017. december 13. 15:30 - Touka42

Az Angel's beat-ről

Sziasztok! Hoztam nektek egy újabb animét. Igazából nincs is nagyon hozzáfűzni valóm. Kezdjük is el! 

Történet: A történet egy olyan "világban" játszódik, ahová olyan emberek kerültek, akik már meghaltak.(mindenkinek szörnyű gyerekkora volt valamilyen oknál fogva...)
A főszereplő Otonashi-kunnak amnéziája van, tehát egyáltalán nincsenek emlékei az életéből. Mikor felébred ezen a helyen egy lányt lát (Yurippe-t), aki közli vele, hogy már meghalt, s csatlakozzon hozzájuk. Mindez még bőven elég lenne, csak Otonashi megtudja, hogy Yurippe éppen az Angyal-t készül lelőni. Pesze Otonashi nem hisz neki, s odamegy az Angyalhoz, s elmondja neki amit eddig megtudod. Nem akarja elhinni, hogy meghalt, ezért azt mondja az Angyalnak, hogy bizonyítsa be, hogy ő már nem tud meghalni, mire az Angyal szíven döfi...
Otonashi a gyengélkedőn tért magához, majd megtalálta Yurippe-k főhadiszállását, s csatlakozott hozzájuk... Eredetileg azt tervezi, hogy velük marad, míg vissza nem térnek az emlékei..
Miután csatlakozott Yurippe mesél neki erről a világról. Van az Angyal, az egyedüli ellenségük, aki azt akarja, hogy járjanak iskolába, éljenek rendes életet, tehát fogadják el és békéljenek meg az életükkel. Ha ez megtörténik eltűnnek, s újjászületnek. Ám a Harci Front tagjai ezt nem akarják, ők mindannyian lázadnak az igazságtalan életük miatt.

Véleményem: A történet tele van harcokkal, s a vége felé megismerhetjük a szereplők  múltját is, ami nem a legszebb és legkönnyebb életről tesz tanúbizonyságot. Szerintem ez az anime igazán nagyszerű, megérdemli az elismerést. 

Értékelés: *****

Kapcsolódó kép

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://animemindenmennyisegben.blog.hu/api/trackback/id/tr8813497715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Mindent az animékről
süti beállítások módosítása