Mindent az animékről

2017. november 25. 00:07 - Touka42

A Kuroshitsuji-ról

Sziasztok! Ma egy olyan animét hoztam nektek ami még számomra is új, de amennyit eddig láttam belőle szerintem fantasztikus! Nem is húzom tovább a szót. Kezdjünk is bele!

Történet: Történetünk akkortájt játszódik, mikor a nemesség még tagja volt a mindennapoknak. Azon kevés család egyike, kik birtokoltak nemesi címet, igazi pompában élnek, fényűzések közt.Köztük van a  Phantomhive család is, ám mostanra már csak a fiatalúr Ciel Phantomhive él közülük. Ennek ellenére nem ő az animéje főhőse, hanem komornyikja Sebastian.
Sebastian a komornyikok legjobbja, nemcsak a ház körüli teendőket látja el kifogástalanul, még képes a többi kissé idétlen alkalmazottakat is egybe fogni, s megvédeni tőlük a házat.
Mindezek mellett még a harcművészetekben is jártas, így testőrnek sem utolsó. Természetesen nagyon jóképű is. Mégis valami furcsa benne, mintha nem is erről a világról származna.

Véleményem: Mint körülbelül minden eddigi animébe amit láttam, ebben is a karakterek megformázása valami lenyűgöző. A történet nagyon izgalmas, már az első epizódban meglehet ezt állapítani. A komornyik démoni ereje is hatalmas, de a titokzatos gróf úrfit sem szabad alá becsülni. A történetben szerintem az is fontos hogy az úrfi gyengéd és titokzatos oldalát is egyaránt megismerhetjük. 

Értékelés: ***** 

Képtalálat a következőre: „Kuroshitsuji”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://animemindenmennyisegben.blog.hu/api/trackback/id/tr8813372455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Mindent az animékről
süti beállítások módosítása